Rezultati projekta

Lista uspešno realizovanih zadataka i projekata

 • URADJENO VIŠE STOTINA PREGLEDA U SEOSKIM AMBULANTAMA
  Nakon posete tima lekara naše ustanove, održana su predavanja u seoskim ambulantama. Lekari su na licu mesta pregledali stanovnike tih naselja i predložili im dalju terapiju i dijagnostiku
 • REKONSTRUISANA ZGRADA PSIHIJATRIJE!
  Rekonstrukcija stare zgrade psihijatrije koja datira iz 1921. godine je završena. U toku su pripremni radovi kako bi se pacijenti vratili u prostorije koje su renovirane, iz privremenih u kojima su bili smešteni u toku izvidjenja radova na zgradi.
 • NABAVLJEN MODERAN ULTRAZVUČNI APARAT
  Odeljenja Psihijatrije i Neurologije su dobila Ultrazvučni aparat najnovije generacije. Time će na znatno viši nivo biti podignuta zdravstvena briga o pacijentima koji se leče na tim odeljenjima.
 • ODRŽAVANA 3 ROUND TABLE SASTANKA
  Održan je treći Okrugli sto u Smederevu. Na ovom skupu predavanja su održali stručnjaci iz oblasti Psihijatrije, Neurologije, Neurohirurgije i Radioogije. Skupu su prisustvovali osim članova predsedništva i lekari iz Smedereve, Vršca i Temišvara.

Interreg IPA CBC

U okviru projekta "Poboljšanje zdravstvene nege u neurologiji i psihijatriji - Duži život" nabavljena je ultrazvučna oprema za odeljenja neurologije i psihijatrije i rekonstruisana zgrada psihijatrije koja je najstariji zidani objekat u krugu bolnice i datira iz 1921. godine

TOP